När

07/02    
10:00 - 16:00

Var

Mötesplats Oviken
Gräftåvägen 9, 830 24 Oviken

Event Type

Välkommen till en fullspäckad dag när Mötesplats Oviken slår upp portarna!

Invigningen av Mötesplats Oviken inleds med öppet hus på Myrvikens skola som firar 30 års jubileum för högstadiet. Därefter kommer självaste Landshövdingen och klipper bandet tillsammans med ungdomar från Skol- IF.

Ta chansen att se på några spännande uppvisningar eller passa på att prova inomhusklättring, eller varför inte slå en strike i bowlingen? Kom och se ÖFK:s A-lag ta upp kampen mot MOIF ungdom P 00-04 eller se när Jämtland Basket bjuder på uppvisning. Titta på uppvisningspingis och spela mot någon av de duktiga ungdomarna i Jämtland/ Härjedalens Bordtennisförbund.

Simhallen och Relaxen håller öppet hela dagen för den som är badsugen, och för den som planerar att hålla nyårslöftet så är även gymmet öppet under dagen! Om du blir trött kan du ta en paus och njuta av en god fika i caféet som har speciella öppningserbjudanden under dagen.

För alla kulturintresserade bjuder bygden på en hel rad av duktiga talanger såsom Bengt- Eric Norlén, Staffan Löwenberg, Hackås/ Ovikens barnkör, Elever från Myrvikens skola, Manskören och Fjällorna, The Urbans, Ovikens spelmanslag m.fl. Och håll ögonen öppna för även Birger kommer på besök!

Alla aktiviteter under dagen är gratis.

Varmt Välkommen!

Arrangör och telefonnummer
Mötesplats Oviken, 070- 556 94 74

E-postadress
info@oviken.se